Wednesday, January 7, 2009

Lama Inda Nampak?

Macam ku padahkan last entry, aku gagau kebelakangan ani. Kediaku dapat baby boy, keraja batimbun di office sama keraja ujung minggu pun ada jua. Yang sebanarnya kediaku pun mengambil upah mengambil gambar untuk event photographer jua. Biasa laa hobi jadikan usin. Biasanya kediaku mengambil upah mengambil gambar urang kahwin. Tambah lagi ujung tahun sehari atu cuti sakulah, ramai jua jelama kan nikah ani. Bah... ani antara hasil keraja ku baru-baru ani :-

Macam aku bagi tau last entry, aku agak busy lately. Aku dapat baby boy baru, kerja kat office belambak & kerja hujung minggu pun ada gak. Yang sebenarnya, aku pun ada gak ambik upah ambik gambar untuk event photographer. Biasala bro, hobi jadikan income. Biasanya aku ambik upah ambik gambar orang kahwin. Tambah lagi hujung tahun baru ni cuti sekolah, so ramailah yang nak nikah. So, ini antara hasil kerja aku baru-baru ni :-









5 comments:

Eddy said...

apa kamera ko pakai?

HERMZZ said...

Ada 2 camera ku pakai.

1. Canon EOS 350D (8MP)
2. Canon EOS 400D (10MP)

cohong gym said...

cantik gambo tu. Minah tu pun bole tahan, tapi kenapa laki dia tak hensem hahahahahha

HERMZZ said...

GUa amik gambo minah cun cun je. Kalau tak cun gua tak amik. hahaha

HERMZZ said...

Ha.. baru hang tau, awek kat Sarawak cun cun.