Monday, January 19, 2009

Errr.....??? (Monolog)

  1. Bila aku klik je, aku dengan secara automatik mengelamun.
  2. Bila aku klik je, semacam ada power start button tekan memori flashback aku.
  3. Bila aku klik je, terasa macam baru semalam je.
  4. Bila aku klik je, aku teringat semua muka-muka kengkawan aku.
  5. Bila aku klik je, aku teringat zaman aku pi jamming dulu.
  6. Bila aku klik je, aku teringat kat MakCik Berhala.
  7. Bila aku klik je, aku teringat Pakcik Dua-Dua.
  8. Bila aku klik je, aku teringat pi bilik tokan rokok jual 20sen sebatang.
  9. Bila aku klik je, aku teringat Maggie Goreng Amjal.
  10. Bila aku klik je, teringat aku kat Skud
  11. Bila aku klik je, aku teringat kereta sewa kancil.
  12. Bila aku klik je, aku teringat aku dok tido saje.
  13. Bila aku klik je, aku teringat aku makan Maggie bungkus je.
  14. Bila aku klik je, aku teringat Sungai Pusu.
  15. Bila aku klik je, aku teringat makan kat Simpang.
  16. Bila aku klik je, aku teringat minum Neslo kat Highway.
  17. Bila aku klik je, aku teringat buat toyol.
  18. Bila aku klik je, macam-macam aku teringat.....

Tapi dalam banyak-banyak klik, takde plak aku teringat belajar???

So, kengkawan, hang pi klik kat button ajaib ni kat SINI. Secara rawak semua benda lama akan keluar. Tak caya, cuba la. Kasi tau gak apa yang korang ingat...

13 comments:

cohong gym said...

hhahahha dah macam movie la pulak. Yang paling best sekali. Kau teringat kat mak cik berhala hahahaha

Eddy said...

ada lagi ko lupa...si Rani guard di matrik mana ko taruk...

HERMZZ said...

Tu kau taruk sendiri la Eddy. Kau saja yang termimpi-mimpi dengan dia tu. Kan hari tu kau kantoi mengigau panggil nama Rani... buat-buat lupa plak!!! Jangan malu mengaku bah...

Eddy said...

kimbet...dia selalu tu tanya kau di mana masa kau selalu pi main camp pj...

HERMZZ said...

Cohong,

Mesti ingat dengan MakCik Berhala sebab makcik tu laa yang best selalu kasi harga nasik goreng dengan telur mata siap kuah sos dengan harga RM2 je. Kenyang makan sampai malam tu.

cohong gym said...

hahahaha betul tu. Aku selalu beli nasi goreng berhala hahaha

Alif Lam said...

rani x power.. pak guard hamzah org kampung arif fahmi tu lagi suka tunjuk terel kat maincamp.. suka clamp tayar keta&motor orang.. yg tu nak letak mana pulak bah?

HERUMI ONIZAWA said...

bila aku klik je,aku teringat main ROYALE sampai subuh...

HERMZZ said...

Ya Helmi!!!

Bull's eye! Tepat sekali. Tapi apsal aku dah lupa ek? Maok kena belasah kali?? Tak bleh jadi ni. Aku kena balik buat ulang-kaji dengan Is lok

Eddy said...

yang best ada kawan manas kalah main royale...

HERMZZ said...

Nasib baik kaki dia pendek. Kalau tidak, sure kenak flying kick sudah kami.

Hey Eddy! Selambak jak kau nganok Jek!!!

Hamidi said...

bila aku klik je, aku terus teringat aku Jiminiyah!

HERMZZ said...

Hamid,

Bila aku klik ja entry ni, aku terus ingat yang kau akan ingat Cohong ja. Kurang betul la aku ni