Wednesday, October 29, 2008

Bila Sudah Boring...

Di malam aku ke"boringan". Inda jua mau kan makan malam, inda jua kan tidur. Tanganku gatal saja kan membawa kamera ku ke dapan rumah. Bah, alang-alang tia, ku gagahi jua mengambil gambar "long shutter" 30 second open shutter waktu malam dapan gate rumah. Pandai-pandai tah biskita manilai....

Semalam aku boring betul. Tak nak makan malam, tak nak tidur gak. Tangan aku gatal saja nak bawa kamera aku pegi kat depan rumah. Apa lagi, alang-alang aku bawak saje pegi terus tangkap gambar "long shutter" 30 second open shutter, waktu malam depan gate rumah. Pandai-pandailah korang menilai...



Yang ku hairan, lapas ambil gambar ani, kelaparan tia ku. Bah, apa lagi, memanjut tah ku ke Mc Donald!

Yang aku hairan betul, lepas ambik gambar ni, aku mula start lapar. Apa lagi, terus pecut ke Mc Donald la bro!

5 comments:

Hamidi said...

ish ish ish..kalau gatal garu man..bukannya klik kamera! bahaya ni!

HERMZZ said...

bagus klik kamera dari garu lain

cohong gym said...

Hahahahahah itu la special. Kita gatal garu. Dia klik kamera hahahha.

Man, bahaya betul kau punya lifestyle. Tengah malam pun bole pegi makan kat McDonald. Kolestrol tu incik.

Sekarang sudah ada translation heheheh

HERMZZ said...

Tara kesah la bro. Makan punya pasal kalau dah lapor, baik jangan seksa diri sendiri. Dah puas makan Maggie je masa belajor dulu. Satu bungkus, kongsi empat, stok satu minggu.

cohong gym said...

hahahaha, kesihatan kena jaga gak.