Thursday, April 2, 2009

Aku Ada Seorang Kawan...

Aku ada seorang kawan, baru je datang KL time aku study kat uni dulu. Macam biasa, gua mau tunjuk terer yang gua dah tau semua tempat happening kat KL. Apalagi.... gua ajak sekali pegi KL la tunggu bas mini kaler pink. 

Macam biasa, Bas Mini mesti laa penuh macam tin sadin. Gua dengan member gua masuk dalam berhimpit pasal lagi banyak orang nak masuk. memandangkan masih ramai lagi nak masuk, sorang minah ni cakap kat kawan aku ni "Alo mamat! Buleh masuk dalam sikit tak?".

Tekejut beruk kawan aku ni bila minah tu cakap cam tu. Macam ter konpius pun ada gak. Belakang dia cakap kat minah tu balik:-

"Eh... aku bukan Mamat laaa!"


Eh.. betul apa! Nama dia bukan Mamat la. Mesti kawan aku tu ingat minah tu salah orang. Hahaha

6 comments:

cohong gym said...

hahahahaha ok la tu, beginner. bole di maafkan

Hamidi said...

Best gak lawak ni. Aku nak pakai utk tekel awek la nanti! hiehihihi

cohong gym said...

kau tak sudah sudah nak tackle awek. bertaubat la hahahha

Syamsulfaiz said...

gila ganas minah tu. Dulu minah yg cakap ganas2 ni mesti aku cop bosia punya..sekarang tidak lagi.

cohong gym said...

Apa la lu Long. Zaman sekarang banyak minah yang ganas-ganas

Hamidi said...

Along, nampak sangat si cohong ni lembut punya jejaka...kang murni lari kat aku yg ganas ni menyesal ko cohong..aku ni ganas gila! ergggg!