Thursday, September 27, 2007

Kugiran Dalam Bilik!

http://aididitrecord.blogspot.com


Aku dangan Norm bekawan dari tahun 1994. Kenal-kenal saja, tarus kan main band (jamming session) masa di KL dulu. Aku main gitar pun inda merati. Jangan tah lagi kan main drum. Migang kayu drum pun inda pernah.

Bah baru-baru ani ada ku madahankan dangan kedia, biar tah ku menulong mambuatkan blog dangan kedia pakai compilation lagu-lagu nya. http://aididitrecord.blogspot.com tampat blog nya. Ada sample lagu jua pakai mendangar. Ani tah, semua material sudah ku kumpul. Cuma kan membuat gambar dangan cover CD nya. Mau membali kah?? Inda mahal. Dalam RM10 nganya. Tapi kana tunggu dulu sampai dah siap baru tah kan order.

Yang bestnya, semua lagunya record pakai komputer nganya di bilik tidurnya.

3 comments:

Anonymous said...

pakai kod e minor..hehe

HERMZZ said...

Mana lagi ada urang pakai chord atu. Bukan hardcore ni.

Anonymous said...

man, klu ada cd nnti ko kirimkan aku ah..