Monday, September 22, 2008

Baru Tah Ku Tau...

Kadang-kadang teringin jua ku bebalik zaman belajar dulu. Zaman-zaman atu ramai member, ada dari Sabah, dari Sarawak, Semenanjung atau mana-mana negera dalam dunia ani. Tapi kebanyakan selapas grad, inda pernah lagi ku jumpa bisidorang atau mahupun ada contact number.

Tapi ntah macamana start pagi tadi lapas sorang ku jumpa blog nya, dapat lagi dorang yang lain. Jadi, inda lah luan jua inda ada contact. Asal bajumpa dalam blog pun sudah kira bagus lah tu. Bagus jua ber"blog" ani.

Dalam banyak-banyak kawan-kawan ku yang berblog, aku sorang nganya yang pakai bahasa ani. Yang lain, English sama BM kebanyakan. Hantam saja laaa....

6 comments:

cohong gym said...

Aku salah sorang darinya

HERMZZ said...

aik... boleh pahamplak kau bahase aku....

hasnizam said...

aiyak....si Myra pon boleh paham bahasa ko...contoh "usin" maksudnya duit.

Ruzainie said...

malas tah ku kan ingau ...brunei kami lain bah dari biskita ...ya tah aku memakai bahasa ibunda.

Nunau said...

Kalau mcm tu sia mau blog dalam bahasa Dusun la, kompom ko paham la

HERMZZ said...

Kan bagus kalau tulis blog dalam bahasa sendiri. Baru ada originallity. Kasi tau satu dunia yang kau ni bukan orang puteh bah.