Monday, February 9, 2009

Papa Kerja Apa Ma?

Elisa : Ma, Papa siney?
Biniku : Papa pegi kerja.
Elisa : Papa keja siney Ma?
Biniku : Papa keja kat Court.
Elisa : Mesti Papa kat keja cakap, court court court..!

Tengah meliat TV tiba-tiba ada teliat cerita ada Mahkamah.

Biniku : Elisa, ya lah Court. (sambil menunjukkan Mahkamah dalam TV)
Elisa : Oooo... Ma, ney Papa? Sikda pun.
Biniku : huh?


7 comments:

Eddy said...

Kerja Loyar...

Hamidi said...

ckp pi court, tgk2 pi dangdut! Pandai ko man aaa!

cohong gym said...

bukan danggut la, dia pegi karaoke

HERMZZ said...

wei...
aku pegi tabligh la bro... apsal Cohong & Hamid? Nak ikut? Haaaa... tau tak berani.....

cohong gym said...

setakat tabligh takde hal bro. Dulu aku join Arqam. dah merata aku pegi. US, UK, Australia, Hungary, Thailand, China etc. Pegi melancong sambil tengok chix hahahhaha

HERMZZ said...

siot je,

setau aku kau takde dalam Arqam dulu sebab Along cakap hang tak bayar yuran pendaftaran. Masih hutang sampai sekarang lagi.

Dah tu, Hamid cakap hang masuk Ayah Pin sebab Si Hamid dah bayarkan yuran hari tu. Atau hang tuang kelas Ayah Pin?

cohong gym said...

hahahahahah kena bayar pendaftaran ke? no wonder la aku tak dapat no. ahli sampai sekarang.

Ayah Pin aku tak join. Si Hamid tipu kau. Sebenarnya dia yang join Ayah Pin. Lecturer dia yang kata manusia ni alien sebenarnya adalah Ayah Pin hahahha