Tuesday, February 12, 2008

Game Yang Ku Minat!

Tech Romancer - Dreamcast


Rival School - Project Justice - Dreamcast


Final Fantasy VIII - PSone


Metal Gear Solid - PSone


Evil Zone - PSone


Lunar - PSone


Final Fantasy VII - akan datang ke PS3


Grandia - Dreamcast

5 comments:

Anonymous said...

tapi banyak dah game psone yg jadi artifak, nasib baik aku ada jumpa ff7 tu ari, metal gear solid pun ikut nasib, grandia aku beli masa di uia lagi, tapi rasanya aku mau beli x-box la pula, wii pun mcm best jak tapi kalau mau lagi best beli mesin kuda..hahaha

Anonymous said...

eh..lagi, dulu masa main ffvii punya aku besusah payah main bejam-jam utk dpt gold chocobo, tapi baru2 ni semua aku dapat dlm 1st attempt..hahaha, siapa mau petua bleh la tanya sia

HERMZZ said...

artifak pun.. tapi kalau main, jadi lupa daratan. Tapi apa2 hal pun, memang mesin kuda lagi thrill. Ada berani ka?

Nunau said...

hahaha...semalam aku kalahkan ruby weapon dalam 3 attempt saja. w-summon hades + quadra magic (summon hades 4 kali) & knight of round table trus mime saja..mlm ni mau lawan emerald weapon plak lps tu malas sdh mau main pasal kompom menang kalau lawan sepiroth...minggu depan mau beli ps2 warna merah limited edition plak...

HERMZZ said...

Kalau berani, lawan ruby pakai lucky 7 laaa....

Apa kelas beli PS2.. Beli PS3 slim version laaaa....!!!